Decizii, soluţii, alternative

Am fost la Oblomov vineri seară şi am luat parte la un spectacol de teatru extraordinar, de 4 ore. “Un elogiu al lenei”, aşa a fost caracterizat, dar sub impresiile destul de proaspete ale întâlnirii de joi seară, îndrăznesc să mai adaug “o poveste despre nesiguranţă şi motivaţii greşite”.

Sunt situaţii în care, fără să ne dam seama, ne lăsăm purtaţi pe calea mai uşoară. Şi suntem, de cele mai multe ori, uşor reticenţi când vine vorba de nou şi neprevăzut. E mult mai simplu să ne lamentăm / să ne panicăm, decât să luăm frâiele  în mână şi să le venim de hac problemelor, nu-i aşa? E mult mai simplu să nu facem nimic sau să alegem alternativa mai uşoară, dar e “corect”? E corect să irosim timpul pe care îl avem făcând lucruri nesemnificative?

Vă las să vă delectaţi cu un filmuleţ scurt ale cărui întrebări mă “chinuie” de ceva vreme:

Tags: , ,

2 Responses to “Decizii, soluţii, alternative”

  1. andreea Says:
    February 23rd, 2010 at 12:50 am

    Din nou un articol motivational, care te face reflectezi si sa-ti raspunzi unor intrebari pe care probabil le aveai de mult dar nu stiai cum sa formulezi intrebarea ca sa-ti afli raspunsul.In ultima vreme am fost pusa in situatii neprevazute…asa ca acum exclam: Evrik! Bravo Diana!

  2. Diana Says:
    February 24th, 2010 at 12:33 am

    Ma bucur ca pot sa te ajut :) si eu ma confrunt acum cu un program destul de incarcat si ma ajuta mult intrebarile astea cand vine vorba de prioritizare.

Leave a Reply